HATAY / ANTAKYA - Demirbilek Ortaokulu

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde gerçekleştirilen okullar arası koşu yarışmasında öğrencimiz Asmin Arslanhan bireysel olarak ikinci, grup olarak üçüncü olan öğrencilerimizi ve güçlendirme kapsamında olan okulumuza rağmen hiçbir karşılık beklemeden zaman ve mekan yaratarak öğrencilerimizi çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çağrı Cömert'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni İlhan DOKSÖZ, üstün gayret ve çalışmalarından dolayı ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ almaya hak kazanmıştır. Okulumuza katkılarından dolayı öğretmenimizi tebrik eder, hayatında başarılar dileriz.

Ara

Trafik hayattır, dikkat ister

Ara

'Gazilerimizi yalnız Gaziler Günü'nde hatırlamıyor, minnettarlığımızı hürmetimizi her gün sunacağımız büyüklerimiz olarak yüreğimizde taşıyoruz' dedik ve kıymetli öğretmenimiz Burcu ACEM ile saygıdeğer validesi emekli öğretmen Rabia EGE hanımefendinin desteğiyle okulumuz öğrencilerini, her şubemizden başarılı iki öğrencimizi, gazilerimizle buluşturduk.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antakya Şubesi Başkanı Kıbrıs Gazisi Mehmet Ramiz BAKIR beyefendiye misafirperverliği ve öğrencilerimize yaptığı duygu dolu sunum için teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz gazilerimize şiirlerini okudu, merak ettikleri konularda sorularını sorup hasbihal ettiler.

'İyiki vardınız, İyiki varsınız, minnettarız.